Vissza a nyitóoldalra

Buzási János

Pályakép >>

Interjúk, cikkek >>

Díjak, kitüntetések >>

 

"1976. május 15. óta, több mint 35 éve végez eredményes és áldozatos oktató-nevelő munkát a Dunaferr Szakközép-és Szakiskolában. Előtte több éven keresztül szerzett tapasztalatokat a Vízügyi Építő Vállalatnál Budapesten.
Munkájában, szakoktatóként lakatos, hegesztő és bádogos szakmákban alapozó és szakmai oktatást végzett, több tanévben géplakatos és hegesztő szakelméletet tanított. Oktatásvezetőként valamennyi szakma és gyakorlati képzőhely gondozója.
Tanulói rendszeresen szerepeltek országos versenyeken, jó felkészültségük eredményeként hárman kaptak soron kívül szakmunkás bizonyítványt.
Buzási János egész életpályáját a gyermekközpontú nevelés és oktatás, és ezen belül az új és korszerű módszerek, megoldások keresése és megvalósítása szőtte át. Rendszeresen részt vesz szakmai továbbképzéseken, konferenciákon. Mindenre nyitott, szereti elsőként megismerni az új dolgokat, módszereket és kollégáitól is hasonló mentalitást várt el. A korszerű ismereteket beépíti a mindennapi munkájába.
Gyermekbarát gondolkodás módjának, demokratikus, innovatív, lelkiismeretes stílusának, több évtizedes, kimagasló pedagógus munkásságának elismeréséül a Pedagógus Életpályáért Emlékérem díjban részesül."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2011 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem