Burger Anikó Isten szajhája című könyvének bemutatója
április 27-én (hétfő) 16 óra 30 perckor

Burger Anikó asztrozófus, asztrológus, a ’Lilith Cadmon’ nevű weboldal szerzője. Mestere, Paksi Zoltán iskolájának szellemében segíti a hozzá fordulókat. Első könyve a szakrális nőiségről, a női létezés (titkos) kulcsairól mesél, Lilith: az örök nő alcímmel.

A szerző ajánlása: "A szellemi utazás lépőkövei csillagmítoszok, (h)ősregék, emlékek, tapasztalatok és merengések. Lelkemen átszűrt valóság.
Összegyűjtöttem néhány (egyébként szerteszét a világban megtalálható) gondolatot egy könyvbe, melléjük írtam az általam fontosnak érzett, nőiséggel kapcsolatos fikarcokat. Némelyeket a megszokottól eltérő körettel tálalva. Mert nem muszáj ám mindig krokettet enni a rántott sajthoz.
Egyáltalán: nem muszáj rántott sajtot sem enni."

 

 

"Ha a Fénybe (a Tudáshoz, Istenhez, stb.) vezető utat hétmillió lépés hosszúnak képzeljük, én a hetedik lépésnél járok. Nincs birtokomban a Bölcsek Köve, távol vagyok a „megvilágosodott” szellemek magasától, ám képes vagyok csillogó kavicsokkal láthatóvá tenni az első hat lépést, és személyes tapasztalatom okán képes vagyok hidat emelni az első lépést megelőző tátongó mélység fölé.

Spiritualitásról, (divatos szóval: ezotériáról) olvashatsz ezeken az oldalakon. Spiritualitásról úgy, ahogy az számomra mindennapi tapasztalás. Azért írok inkább (és nem beszélek), mert hiszek az írott üzenet erejében. Hiszem, hogy ha nyitott szívvel olvasunk és elmerengünk némely gondolat felett, bizton választ kapunk a bennünk felmerült kérdésekre. Továbbá a leírt gondolatokhoz újra és újra vissza lehet térni, igazságtartalmuk később is vizsgálható.

Hiszem, hogy aki keres, az talál, és aki kérdez, az választ kap. Hiszem, mert tapasztalom – és tapasztalom, mert hiszem."

forrás: Lillith Cadmon - Hétköznapok csillagtükörben (lilithcadmon.hu)

Kapcsolódó linkek: