MEGHÍVÓ: "Beszélj bátran"

Takácsné Csór Marianna logopédussal Dr. Schrobár Hajnalka rehabilitációs főorvos beszélget 2016. március 21-én (hétfőn) 18 órakor a könyvtár előadótermében. A Beszélj bátran című könyv szerzője gyakorlati tanácsokkal látja el az érdeklődőket.

A szerző módszerét az agyi érkatasztrófán átesett betegek hozzátartozói és szakemberek is hasznosíthatják. A könyvben figyelem és memória fejlesztő részek is találhatók, melyek bárki számára hasznosak lehetnek!

 

"Az agyi érkatasztrófával járó betegségek egyre nagyobb számban fordulnak elő stresszes éltünkben. Lassan mindenki környezetébenvan egy ismerős, vagy családtag, aki átesik valamilyen életvitelét megváltoztató betegségen. Mindegyik betegség önmagában hosszabb, vagy rövidebb időre, olykor egy egész életre megváltoztatja a beteg illetve a környezetében élők életvitelét. Takácsné Csór Marianna logopédus több évtizedes tapasztalatait, kipróbált és bevált terápiás módszereit gyűjtötte össze könyvében.

Az agyi keringési, illetve érbetegségek azok közé a betegségek közé tartoznak, amik nem csak a beteg, de a környezetében élők életét is megváltoztatják. Ehhez ad gyakorlati, hétköznapi tippeket, terápiákat Mariann könyve. Az akut és a rehabilitációs folyamatokban is kézzelfogható segítséget, tippeket és gyakorlatokat mutat be az illusztrációkkal, képekkel tűzdelt könyv."

Kovács Bettina, a Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet kommunikációs munkatársának véleménye a Beszélj bártan című könyvről

 

Kinek ajánlható a könyv?

A betegekkel foglalkozóknak, a hozzátartozóknak, a beteggel foglalkozó szakembereknek, a kórházi és a rehabilitációs vagy a házi betegellátásban dolgozóknak, logopédusoknak, fejlesztő pedagógusoknak. Maga a beteg is használja, konkrét feladatok, rajzos és írásos kiegészítők várnak megoldásra általuk.

Hogyan szerezhető be a kötet?

Kapható Budapesten, a Krasznár és Fiai Könyvesboltban (Damjanich utca 39.) és a Betűbazár Fejlesztő Könyvek és Játékok Boltjában (Dési Huber utca 7.), valamint a szerzőtől is megrendelhető.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt március 21-én (hétfőn) 18 órakor!