A Gyermekkönyvtár Marcsi nénije, TÜNDÉRKÖNYVTÁROS

A Kolibri Kiadó és Bosnyák Viktória felhívást tett közzé, hogy megtalálják a köztünk élő Tündérkönyvtárosokat. Idén Törökné Antal Mária, Marcsi néni is elnyerte ezt a címet! :) "Varázslatos feladat az olvasni tanuló gyerekeket segíteni abban, hogy rákapjanak a könyvekre."

Az ajánlást az olvasók adhatják le, akik legalább 5 mondatban leírják, hogy miért és kinek ajánlják a fenti címet. Nekik kell megfogalmazniuk, hogy ők tündérnek tartják-e saját könyvtárosukat. Jelölhetnek iskolában tevékenykedő könyvtárostanárokat, gyermekkönyvtárakban dolgozó könyvtárosokat. Azok, akik kellő számú pozitív értékelést kaptak, hivatalosan is megkaphatják ezt a megtisztelő címet.


MARCSI NÉNI AJÁNLÁSAI :)


A LEGJOBB KÖNYVTÁROS

Én azt szeretem Marcsi néniben, hogy mindig mosolyog és nagyon kedves! Szerintem nagyon jó programokat talál ki és jó történteket mesél. És persze, jó feladatokat ad nekem és az osztályomnak. A könyvtárt is megmutatta, voltunk a raktárban, a felnőtt könyvtárban és a könyvkötő műhelyben is. Nagyon érdekesek a foglalkozásai. Én ezért ajánlom Marcsi nénit!

Zeker Norina

MARCSI NÉNI

Én azért szeretném, hogy Marcsi néni legyen a Tündérkönyvtáros, mert nagyon aranyos és kedves. Mikor megyünk a könyvtárba, mindig érdekes foglalkozásokat tart. Marcsi nénit nagyon szeretem. Sok új dolgot tanít meg nekünk a könyvtárról és a mai írókról, költőkről. Néha még vendégül is hívja őket. Nagyon ajánlom Marcsi nénit!

Varga Csenge

TÜNDÉRMARCSINÉNI

Én azért szeretem Marcsi nénit, mert jobbnál jobb dolgokat mutat nekünk a könyvtárban. Mindig jókedvű, vidám és vicces. Izgalmas feladatokat talál ki nekünk. Jó könyveket szokott mutatni és fel is olvas belőlük. Ha kérdezünk valamit, mindig tudja a választ. Sokszor elő is adjuk a meséket és jókat nevetünk együtt. Én ezért szeretem Marcsi nénit!

Vass Boglárka

MARCSI NÉNI, A TÜNDÉRKÖNYVTÁROS

Marcsi néni olyan, mint egy tündér. Mindig ott van, ahol szükség van rá. Úgy ismeri a könyvtárat, mint a saját tenyerét. Jókat lehet vele beszélgetni, és részben ő szerettette meg velem az olvasást. Köszönöm neki szépen!

Sánta Réka

A KEDVENC KÖNYVTÁROSOM

Az én kedvenc könyvtárosom Marcsi néni. Azért, mert aranyos, kedves, kreatív és még nagyon sok minden jó van benne, amit nem lehet szavakkal kifejezni. Vagyis egy igazi tündér. Két éve járok hozzá és mindig mosolyogni látom.

Gerzsenyi Linett

KI A LEGJOBB KÖNYVTÁROS?

Szerintem a legjobb könyvtáros: Marcsi néni. Nagyon jó foglalkozásokat art. A Cimbora Klub is szuper. Egy hónapban egyszer van. Mindig sokat játszunk, nevetünk. Én is Cimbora vagyok és nagyon imádom. Marcsi néni a legjobb! Ő egy igazi tündér!

Rácz Lia

MARCSI NÉNI

A kedvenc könyvtárosom, Marcsi néni. Kedves és mindig van hozzánk illő feladata. A foglalkozások végén mindig megengedi, hogy válasszunk egy-egy könyvet és ajánlani is szokott nekünk. Mindig szeretettel vár minket.

Fekete Ádám

A TÜNDÉRKÖNYVTÁROS

Hogy miért legyen Marcsi néni a Tündérkönyvtáros? Marcsi néni a világ legjobb könyvtárosa. Vidám, okos, aranyos, szorgalmas, kedves. Marcsi néni sok-sok szórakoztató és vicces feladatot ad. Sőt, még mesélni is szokott, amit mindig nagyon élvezünk. Már két éve rendszeresen járok hozzá. Szerintem neki kéne megnyernie a Tündérkönyvtáros választást.

Kiss Gérta

MARCSI NÉNI

A mi könyvtárosunk a világ legjobb könyvtárosa. Marcsi néni nem csak szuper foglalkozásokat tart, hanem még Cimbora klubos kirándulásokat és író-olvasó találkozókat is szervez. Én nagyon szeretem ezeket az alkalmakat. Marcsi néni bölcs és okos, ráadásul kedves is. A könyvtárt úgy ismeri, mint a tenyerét. Nekünk is megmutatott minden zugot. Megérdemli a Tündérkönyvtáros címet.

Bognár Lola