Haklik Norbert: Mona Lisa elrablása - Könyvbemutató

Az író-olvasó találkozón Haklik Norbert íróval Kurucz Gergely beszélget. Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2021. szeptember 25-én, szombaton 17 órakor!


Haklik Norbert: Mona Lisa elrablása

Író-olvasó találkozó

Beszélgetőtársa: Kurucz Gergely

2021. szeptember 25., szombat 17 óra

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

A könyvről:

Brünn, a sör városa. A furcsaságok városa. A véletlenek városa. A mesék városa. Brünn, ahol egy szép napon találkozik két régi barát, hogy megvitassák önmagukat, a barátságukat; megvitassák a magyar és cseh történelmet. Az írók - mert ki más lehetne, mint két író, aki történetekre és szépségre vadászik a kocsmáktól hangos éjszakában - egy harmadik társat is magukkal cipelnek: Mona Lisát, a sisakos kaméleont. Emlékek és elméletek, zene és abszint folyik át tetemes mennyiségben a testükön, mikor kiderül, hogy a pórázon tartott törpesárkány nincs sehol. Ki lopta el Mona Lisát? A két barát a titok nyomába ered, hogy történetről történetre haladva végül megtapasztalja, milyen is kétfelé nézni. Közben még az is lehet, hogy főhősünk a kacskaringós mellékutcákon véletlen rátalál saját ösvényére.

Forrás: www.libri.hu >>


A szerzőről:

Haklik Norbert író, újságíró, műfordító 1976. január 10-én született Ózdon Haklik Tamás Zoltán és Püspöki Ilona gyermekeként. 1994-1998 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanárképző Főiskolai Kar magyar-angol szakos hallgatója volt. 1994-ben jelent meg első novellája. 1998-2001 között különböző napilapok – Napi Magyarország, Magyar Nemzet – külső munkatársa volt. 2001-től 2006-ig a Magyar Nemzet belső munkatársa. 2006 óta Csehországban (Brno) él.

Forrás: wikipédia >>