Vissza a nyitóoldalra

Radnai József pedagógus, szakoktató

Radnai József a Dunaferr Szakközép- és Szakiskola munkatársa, 1970 óta dolgozik az intézményben szerkezetlakatos szakoktatóként. Szakmai felkészültsége jó, a neveléssel és az oktatással kapcsolatos tevékenysége példamutató. Kiemelkedő eredményeket ért el a munkára nevelés területén. Tanulóival a kapcsolata közvetlen.
Szakmai munkája mellett az iskola életében fontos más feladatokban is mindig aktívan kivette a részét. Ifjúságvédelmi felelős volt 1985-től 1990-ig, a fegyelmi bizottság tagja 1985-től 1990-ig, munkaközösség-vezető 1985-től 1990-ig. Munkájában sokoldalú, tanulóit következetesen neveli, oktatja.
Az általa képzett szerkezetlakatosokkal, hegesztőkkel találkozhatunk úgy az ISD Dunaferr Zrt. területén, mint a városban és környékén működő kisebb-nagyobb vállalkozásoknál és a kisiparban egyaránt. Tanulói több alkalommal szerepeltek eredményesen országos versenyeken, ahonnan általában értékes helyezéssel tértek haza. Munkája elismeréseként 1987-ben Miniszteri Dicséretet, 1988-ban Kiváló Dolgozó kitüntetést kapott.
Az oktatásban eltöltött 36 éves kiemelkedő munkája alapján a Pedagógus Életpályáért Emlékérmet kapta.

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2010 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem

Kapcsolódó linkek: