Vissza a nyitóoldalra

Keszler Ágnes pedagógus, tanár

"1976 óta tanít a Széchenyi István Gimnáziumban. Szakmai felkészülését erősítendő éveken keresztül részt vett a matematika-, illetve a fizikatanárok országos vándorgyűlésein.
Munkáját az évek során lelkesen végezte és végzi jelenleg is. Következetes, precíz tanár, magas követelményeket támaszt a tanulók elé, lendületesen ösztönös munkára, tanulásra. Tanított a nyolcosztályos gimnáziumban, matematika-fizika tagozaton, voltak ESZÉF csoportjai az alapórás csoportok mellett. A tanítás minden színterén - korrepetálásoktól az egyetemi felkészítésig - lelkiismeretesen dolgozott és dolgozik, a tehetséggondozásra is mindig nagy hangsúlyt fektetett.
Az iskolai szakmai programokon is részt vett, szervezett, segített, feladatait korrekt módon oldotta meg. Osztályfőnöki munkája is igényes, határozott irányelveket adó volt éveken át.
1976 óta tagja a Pedagógus Szakszervezetnek, 1998 óta az iskolai alapszervezet titkára. 2010 júniusában kapta meg a Pedagógus Szakszervezet Eötvös József-emlékérem kitüntetésének arany fokozatát.
Kimagasló, és példaértékű munkájának elismeréseként Pedagógus Életpályáért Emlékérem díjban részesül."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2010 - Eötvös József-emlékérem, arany fokozat

2011 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem

Kapcsolódó linkek: