Vissza a nyitóoldalra

Fülöpné Cserpes Márta köztisztviselő

"Fülöpné Cserpes Márta tizenöt évvel ezelőtt kezdte közszolgálati pályafutását. A szervezési és jogi iroda ügykezelőjeként az iktató csoport egyik meghatározó munkatársa volt. A személyügyi és gondnoksági irodának 1998-tól lett a munkatársa. Kezdetben személyügyi ügyintézőként, majd 1998-tól csoportvezetőként dolgozott. A hivatal szervezeti átalakítását követően csoportvezető státusz nélkül ugyan, gyakorlatilag azonban az igazgató távollétében helyettesítési feladatokat lát el.
Fülöpné Cserpes Márta munkáját kezdettől nagy szakértelemmel, szorgalommal, önállóan látja el. Munkavégzésére a szakmai hozzáértés, precizitás, a kiemelkedő problémamegoldó képesség jellemző. A munkáltatói jogokkal kapcsolatos ügyek előkészítésében ügyintézőként, majd a csoport vezetőjeként, jelenleg az igazgató helyetteseként is egyaránt kiváló a munkavégzése. A hivatal működésének jobbítása érdekében rendszeresen többletfeladatot lát el.
Munkavégzésének mennyisége és minősége egyaránt rendkívül felkészült, lelkiismeretes, munkáját szerető köztisztviselőről árulkodik. Megbízható értékítéletére, megalapozott véleményére a kollégái bármikor számíthatnak.
A közigazgatás iránti lojalitásának, példaértékű hivatástudatának elismeréseként az idei évben Fülöpné Cserpes Márta a "Dunaújváros Közszolgálatáért" Díjban részesül."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2011 - Dunaújváros Közszolgálatáért Díj

Kapcsolódó linkek: