Vissza a nyitóoldalra

Tóthné Záhorszky Margit köztisztviselő, igazgató

A Polgármesteri Hivatal "Személyügyi és Munkaerő-gazdálkodási Igazgatóság igazgatója; a középiskolát Miskolcon, a Herman Ottó Gimnáziumban végezte 1971-ben. Még abban az évben felvételt nyert a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemre és 1976-ban gépészmérnök diplomát szerzett. Szakmájában kezdett dolgozni a BVM Dunaújvárosi Gyárában gyártmányfejlesztőként majd gyártás-előkészítő csoportvezetőként. 1982-ben elnyerte a Dunaújvárosi Városi Tanács VB Termelés- és Ellátásfelügyeleti Osztálya által meghirdetett főelőadói állás,  később ezen az osztályon ipari csoportvezetői, osztályvezető-helyettesi, végül 1989-től osztályvezetői feladatokat látott el. 1990-től a Dunaújvárosi Polgármesteri Hivatalnál személyügyi titkárságvezető. Az 1993-as évtől az Államigazgatási Főiskolán igazgatásszervezői képesítést szerzett. 1999-től a jelenlegi Személyügyi és Munkaerő-gazdálkodási Igazgatóság igazgatója.

Kiváló szervezőképessége, kapcsolatteremtő készsége jól hasznosul a városi rendezvények megvalósulása során. Munkavégzésére a szakmai hozzáértés, precizitás, a kiemelkedő problémamegoldó képesség jellemző. A hivatal szervezetének átalakításában rendkívüli körültekintéssel, és nagy szakértelemmel vett részt. Emberközpontú vezetőként rendelkezik minden tekintéllyel, mely munkakörének ellátásához szükséges.
Szakmai hozzáértésének nívóját dicséri, hogy a Magyar Köztársaság Elnöke 2009-ben a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel ismerte el tevékenységét."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak,kitüntetések:

2009 -  Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt

2012 -  "Dunaújváros Közszolgálatáért" Díj

 

Kapcsolódó linkek: