Vissza a nyitóoldalra

Schrammerné Gál Zita osztályvezető

"1972-től dolgozik a Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézetben. 1979-ig laborasszisztensi munkakörben tevékenykedett, majd személyzeti előadói feladatokat látott el. 1998-tól a Humánpolitikai, 2000-től a Humánerőforrás-Gazdálkodási Osztály munkáját irányítja. Az Egészségügyi Főiskola Intézetvezető szakát 1983-ban végezte el, majd felsőfokú személyügyi végzettséget szerzett.

Munkásságának negyven éve alatt az egészségügy folyamatos változásokon ment keresztül. Schrammerné Gál Zita aktív részese volt az intézményi működési szabályzat folyamatos korrekciójának, a törvényi változások adaptációjának. Nevéhez fűződik a finanszírozási szerződések és működési engedélyek előkészítése, rendszeres karbantartása. A Humánerőforrás-Gazdálkodási Osztály vezetőjeként kialakította a humánpolitikai a munkaügyi feladatok, a képzési- és szociális feladatok egységes szerkezetét. Szívügyének tekinti az orvos toborzást, szervezi és felügyeli az orvos képzéseket, a szakvizsga megszerzéséhez szükséges adminisztratív feladatok előkészítését. Humánerőforrás gazdához méltóan ismeri az intézmény minden dolgozóját, rendkívül jó kapcsolatot ápol az orvosokkal, szakdolgozókkal és háttérszolgáltatókkal egyaránt.

Elkötelezetten képviseli a kórházat minden fórumon. Rendkívül jó kapcsolatot alakított ki és tart fenn mind a tulajdonossal, mind a finanszírozóval, a szakmai engedélyező hatósággal, az ágazati irányítással és nem utolsó sorban az egészségügyi alapellátás minden résztvevőjével. Megbízható, lendületes és fáradhatatlan szakmai tevékenységének elismeréseként 2012-ben  Dunaújváros közgyűlésétől a "Dunaújváros Egészségügyéért" Díjat kapott."

Forrás: Szent Pantaleon Kórház >>

Díjak, kitüntetések:

2008 - Szent Pantaleon-emlékérem

2012 - Dunaújváros Egészségügyéért Díj

Kapcsolódó linkek: