Vissza a nyitóoldalra

Szilágyi Edit rendőr, rendőr törzszászlós

"Szilágyi Edit rendőr törzszászlós 1994. szeptembere óta teljesít rendőri szolgálatot a Dunaújvárosi Vízirendészeti Rendőrőrsön. Jelenlegi beosztása hajóvezető, járőrvezető - a több mint 18 éves szolgálati viszonya alatt elvégezte a tiszthelyettes-képző iskolát, a Csopaki Rendészeti Szakközépiskola rendészeti szakképzését. Szolgálati célú, valamint kereseti célú kisgéphajó-vezetői képesítéssel is rendelkezik.

Korábban idősebb, tapasztaltabb rendőrökkel teljesített szolgálatot, és szorgalmával, hozzáállásával és a szükséges ismeretek elsajátításával bebizonyította, hogy képes önállóan is szakszerűen, határozottan intézkedni. Szolgálati viszonya alatt megfelelő hely-és személyismeretet, szakmai tapasztalatot szerzett. A megszervezett ismereteit a gyakorlatban kiváló szinten és hatásfokkal alkalmazza. Munkaköri feladatrendszerén belül nyitottan, rugalmasan gondolkodik a teljesítmény és a hatékonyság növelése érdekében. 
Munkatársaival jó kapcsolatot ápol, fiatalabb kollégáit segíti, a gyakorlati tapasztalatait átadja.
Hivatástudata és példaértékű tevékenységének elismeréseként Dunaújváros Közgyűlése az idei évben a Dunaújváros Közbiztonságáért díjat Szilágyi Edit rendőr törzszászlós részére adományozta."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2013 - Dunaújváros Közbiztonságáért Díj

 

Kapcsolódó linkek: