Vissza a nyitóoldalra

Hegyesiné Horváth Tünde köztisztviselő

"A személyügyi és munkaerő-gazdálkodási igazgatóság ügyintézője, az érettségit követően a Kecskeméti Felsőfokú Óvónő képző Intézetben folytatta tanulmányait, ahol 1978-ban óvónői, majd a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karán 2006-ban óvodapedagógusi képesítést szerzett. Az óvónői képesítés megszerzését követően a dunaújvárosi 21. számú Napköziotthonos Óvodában dolgozott, majd a dunaföldvári, később a nagytarcsai tanácsnál látott el népességnyilvántartással kapcsolatos feladatokat. 1990-ben a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola iskolatitkára lett, majd egy évvel később 1991-től dolgozik a Dunaújvárosi Polgármesteri Hivatal jelenlegi Személyügyi és Munkaerő-gazdálkodási Igazgatóságán, ahol hosszú ideig vezette a közgyűlési jegyzőkönyveket, később a civil kapcsolatok ügyintézői feladatainak ellátása mellett a mindenkori jegyző munkájával kapcsolatos szervező tevékenységet is ellátta.

Feladatai közé tartozik a hivatal dolgozóira vonatkozó nyilvántartások vezetése, az adó, költségvetési és pénzügyi osztály felé szükséges, munkaköréből adódó adatszolgáltatások biztosítása. A hivatalban eltöltött több mint 22 év alatt feladatait megbízhatóan, pontosan és gyorsan látta el. Az ügyfelekkel szemben segítőkész és figyelmes. Közvetlen kollégái szeretik, elfogadják véleményét. Munkája mellett mindig vidám és kiegyensúlyozott.

Dunaújváros MJV Közgyűlése, az elhivatott és példaértékű szakmai tevékenységének elismeréseként, Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat Hegyesiné Horváth Tünde részére adományozta."

Forrás: Dunaújváros.hu >>

Díjak, kitüntetések:

2013 - Dunaújváros Közszolgálatárét Díj

Kapcsolódó linkek: