Vissza a nyitóoldalra

Kőhalmi László rendőr törzszászlós

"Kőhalmi László rendőr törzszászlós a Dunaújvárosi Rendőrkapitányág Közlekedésrendészeti Osztályának helyszínelő és balesetvizsgálója. 2003-ban nevezték ki a rendőrség állományába, mint járőr.

Több mint 10 éves rendőri pályája során járőrvezetői, körzeti megbízotti, ügyeletesi beosztásokban bizonyította szakmai felkészültségét, 2008 júliusától pedig mint helyszínelő és balesetvizsgáló teljesíti szolgálati feladatait.
Munkáját mindig megbízhatóan és precízen végzi. Önként vállalt feladatként kimagasló a szerepe a dunaújvárosi és környékbeli polgárok közlekedési kultúrájának fejlesztésében. Nevéhez fűződik a többéves hagyományra visszatekintő autóvadász vetélkedők megszervezése, illetve a korábbi években a városi tűzoltósággal, a mentőszolgálattal, a polgárőrséggel közösen a város főterén nagy sikerrel megvalósított "diszkó baleset" szimuláció megrendezése, valamint a városi nagyvállalatok és a sajtó munkatársainak részvételével megszervezett "Uralom az autóm!" közlekedési vetélkedő ötlete és megszervezése is. A közlekedésrendészeti szakterületen példaértékű tevékenységet végez."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2010 - "Az év iskolarendőre" díj Fejér megyében

2011 - "Az év iskolarendőre" díj Fejér megyében

2014 - Dunaújváros Közbiztonságáért Díj

Kapcsolódó linkek: