Vissza a nyitóoldalra

Burkovics Ottilia köztisztviselő

"Burkovics Ottilia a Személyügyi és Munkaerő-gazdálkodási Igazgatóság aljegyzői titkársági és gazdasági ügyintézője 1995-ben pénzügyi ügyintéző, képesített könyvelő szakon a Közgazdasági és Külkereskedelmi Szakközépiskolában, majd a 2004-es évben mérlegképes könyvelői képesítést a Rosti Pál Gimnázium, Általános és Szakképző Iskolában szerzett.
Kezdetben a Mezépferr Kft-nél adminisztrátor, majd az OTP Bank dunaújvárosi fiókjában hitelügyintéző. Hivatalunkban 2003-tól dolgozik a Személyügyi és Munkaerő-gazdálkodási Igazgatóságon. Legfontosabb feladata a nemzetiségi önkormányzatok működésével kapcsolatos tevékenységek, így például a költségvetési előirányzatok kidolgozásában történő közreműködés, vagy az elszámolásokkal kapcsolatos feladatok. Gondoskodik a cafetéria keretén belül nyújtott juttatások tervezéséről, teljesítéséről, adatot szolgáltat az Önkéntes Nyugdíjpénztárak, az Egészségpénztárak, valamint az Adó, Költségvetési és Pénzügyi Osztály felé a havonta esedékes kifizetésekről, nyomon követi azok teljesítését.
Ellátja az aljegyző tevékenységével kapcsolatos szervezési és adminisztrációs feladatokat, szükség szerint helyettesíti az alpolgármesterek titkárságán foglalkoztatott ügyintézőt is.
A hivatalban eltöltött több mint 10 év alatt feladatait megbízhatóan, pontosan és lelkiismeretesen látta el. Önálló javaslataival, kezdeményezéseivel, gyors ügyintézéseivel az igazgatóság egyik legkiválóbb munkatársa.

Dunaújváros MJV Közgyűlése, az elhivatott és példaértékű szakmai tevékenységének elismeréseként, Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat Burkovics Ottilia részére adományozta."

Forrás: Info Dunaújváros.hu >>

Díjak, kitüntetések:

2014 - Dunaújváros Közszolgálatáért Díj

Kapcsolódó linkek: