Vissza a nyitóoldalra

Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség sportszövetség

"A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elévülhetetlen érdemeket szerzett a helyi sportéletben kitűzött vállalásainak teljesítésével, amiére méltán lehetünk mindannyian büszkék.

Közösségformáló szerepe – azon felül, hogy több ezer sportolni vágyót tud rendszeresen a sportpályákra szólítani – egyre inkább kiterjed, és pozitív hatással van jótékony akciókra, segítő programokra. Munkájával rendszeresen támogat, patronál nehéz helyzetben lévő, segítségre szoruló intézményeket, családokat, gyermekeket.

Mind a technikai, mind a kommunikációs fejlesztések nagyban elősegítették, hogy a szövetség taglétszáma, mely jelenleg közel 1500 sportolót jelent, folyamatosan bővüljön, a korosztályok palettája pedig szélesedjen.

Azzal, hogy a DLSZ az elmúlt évtizedekben több ezer fiatalnak nyújtott sportolási lehetőséget, életképes megoldást talált a modernkori problémára, hogy a fiatalokat kimozdítsuk a számítógépek mellől, ők pedig teljesítményükkel és kitartásukkal kiváló eredményeket elérve öregbítették városunk jó hírnevét.

A DLSZ a városi sportélet fejlesztésének területén több éven át folyamatosan végzett kiemelkedő közösségépítő és hagyományőrző tevékenysége (mint például az évtizedek óta működő kispályás labdarúgó bajnokságok, vagy a szintén évtizedes múltra visszatekintő Carissa kupa), szintén elismerésre méltó, csakúgy, mint az egészséges életmód népszerűsítésének terén mutatott példaértékű munkája, hiszen nagyon sok fiatallal szerettette meg a mozgás örömét, a rendszeres sportolást, a tartalmas kikapcsolódást.

Dunaújváros MJV Közgyűlése, a város sportéletében végzett példamutató és lelkiismeretes aktivitása, a közösségért végzett maradandó munkája elismeréseként az idei évben, a „Dunaújvárosért Díjat” a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek adományozta."

Forrás: Dunaújváros.hu >>

Díjak, kitüntetések:

2013 - Dunaújvárosért Díj

Kapcsolódó linkek: