Vissza a nyitóoldalra

Tischner Magdolna, dr. orvos, radiológus főorvos

Az orvosi diplomája megszerzését követően a Szent Pantaleon Kórház Szemészeti Osztályán helyezkedett el, majd a három gyermekük megszületését követően a Radiológiai Osztályon folytatta tevékenységét. 1990-ben vizsgázott radiológiai szakorvosként, majd adjunktusi és 2009-ben főorvosi kinevezést kapott. Munkája mellett a helyi egészségügyi szakközépiskolában is tanított.

Munkája a hivatása, amit lelkiismeretesen és felelősségteljesen lát el több évtizede. Munkavégzését a precizitás, a kiemelkedő szakmai tudás és a gyakorlati elkötelezettség jellemzi, amit a környezetében dolgozóktól is elvár. Tevékenységét 2014-ben a Szent Pantaleon emlékéremmel jutalmazták. Betegekkel kedves és empatikus. Szakmai berkekben és a betegek körében is egyaránt elismerik.

A több évtizeden keresztül kimagasló szakmai hozzáértéssel végzett humánus tevékenységének elismeréseként, Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése a „Dunaújváros Egészségügyéért díjat” Dr. Tischner Magdolna radiológus főorvos asszony részére adományozta.

Forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja >>

A kép forrása: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2014 - Szent Pantaleon Emlékérem

2016 - Dunaújváros Egészségügyéért Díj

Kapcsolódó linkek: