Vissza a nyitóoldalra

Puskás Rozália köztisztviselő, a vagyonkezelési osztály ügyintézője

"Puskás Rozália a vagyonkezelési osztály analitikus nyilvántartó ügyintézője 40 éves munkaviszonnyal rendelkezik, amelyből 22 évet a köz szolgálatában töltött el.

Pályakezdőként a Városi Tanács igazgatási ügyintézője volt 1978. és 1985. között, majd 2004-től a polgármesteri hivatal adóügyi ügyintézője, 2011-től az önkormányzati vagyon analitikus nyilvántartó ügyintézője.

Az elmúlt években töretlen lelkesedéssel végezte munkáját a hivatalban, amelyet a hozzáértés, a lelkiismeretesség és megbízhatóság jellemzett. Munkatársai mindenben számíthatnak rá. Feladatköréből adódóan más osztályokkal, intézményekkel, gazdasági társaságok ügyintézőivel is kapcsolatot tart, segítőkészen, barátságosan.

A vagyonkezelési tevékenységen belül mindig kiegyensúlyozott, és kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Új feladatai alkalmával is kitartó és megoldásra törekvő volt, az osztály egyik alappillére.

Dunaújváros MJV Közgyűlése, az elhivatott és magas szakmai színvonalon végzett tevékenységének elismeréseként, a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat Puskás Rozália ügyintéző részére adományozta."

forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja

a kép forrása: Dunaújvárosi Hírlap Online

Díjak, kitüntetések:

2018 - Dunaújváros Közszolgálatáért Díj