Vissza a nyitóoldalra

Kundakker Ferencné pedagógus, tanár

"Kundakker Ferencné a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola pedagógusa a kecskeméti Óvónőképző Intézetben szerezte első diplomáját. Elhivatottságát mutatja, hogy évtizedekig végezte az óvodapedagógusok szép hivatását. Tudása, tapasztalata és ambíciói hamar vezetővé emelték. Közben pedig képezte magát, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szakközgazdásznak tanult.

A fiatalok is megirigyelhetik azt a munkabírást, lelkesedést és tenni akarást, melyet az idén 70. életévét betöltő Kundakker Ferencné képvisel. Legyen szó a pénzügyi kultúra fejlesztéséről, pályázatokról, jogszabályi változásokról, szakértői feladatokról, szupervízióról, továbbképzésről, szakmai tárgyak oktatásáról, elkötelezetten és fáradhatatlanul dolgozik nap mint nap a felnövekvő generációért, a gyermekekért.

Szakmai pályája még nem zárult le, ma is aktív. Az iskola világa élteti, a tantestület nagy örömére és büszkeségére, a munkája elismeréséül a közelmúltban vehette át az Apáczai Csere János díjat.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a magas szakmai színvonalon végzett humánus és példaértékű pedagógiai tevékenységének elismeréseként a Pedagógus Életpályáért Emlékérem díjat Kundakker Ferencné pedagógus részére adományozta."

forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja

a kép forrása: Dunaújvárosi Hírlap Online

Díjak, kitüntetések:

2018 - Apáczai Csere János díj

2018 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem