Vissza a nyitóoldalra

Papp Sándorné személyi ügyintéző

"Papp Sándorné az 1975-ben alapított Rudas Közgazdasági Szakközépiskolában indult első évfolyamon érettségizett, ahol igazgatási ügyintéző szakképesítést szerzett. 21 éven keresztül dunaújvárosi vállalkozásoknál adminisztrátori, gazdasági felelős, ügyintézői munkakörökben dolgozott. 2000-ben került anyaiskolájába, személyi ügyintézői munkakörbe. Feladatait mindig becsülettel, lelkiismeretesen, körültekintően látta el. Bizalmi feladatköre kiterjedt az emberi erőforrás-gazdálkodás valamennyi területére, köztük a bérügyintézés, képzési tervek, elszámolás, különböző ellátások, nyugdíjazás és különféle számítógépes nyilvántartások készítése, naprakész gondozása.

Aktív résztvevője volt több, az iskola és a kollégium infrastruktúrájának fejlesztését célzó pályázatnak. Megbecsültségét mutatja, hogy az intézmény Közalkalmazotti Tanácsába választották, ahol lelkiismeretesen képviselte az oktató-nevelő munkát segítő dolgozók érdekeit. Nagyon alapos, az emberi tiszteletet szem előtt tartó, magas színvonalú szakmai munkavégzése alapján a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum 2015-ben áthelyezését kérte a városi középiskolák személyügyi és munkaügyi feladatainak ellátására. Feladatait, az ügyek intézését, a dolgozókkal való kapcsolattartást példamutató körültekintéssel szervezi és precízen, a jogszabályi változásokra figyelemmel végzi.

A lelkiismeretes, példaértékű oktató-nevelő munkát segítő tevékenységének elismeréseként Dunaújváros MJV Közgyűlése a Dunaújváros Oktatásügyéért Díjat Papp Sándorné részére adományozta."

forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja

Djíak, kitüntetések:

2019 - Dunaújváros Oktatásügyéért díj