Vissza a nyitóoldalra

Siket István Lajosné pedagógus, óvodapedagógus

"Siket István Lajosné, a Kincskereső Tagóvoda óvodapedagógusa, 1979-ben végzett óvodapedagógusként Kecskeméten. Pályáját a 23. számú óvodában kezdte 43 fős kiscsoportban. Két fia születése után még rövid ideig itt dolgozott, majd az Aranyalma óvodában helyezkedett el.

1989-től óvodavezető helyettes, illetve tűz- és munkavédelmi felelős lett.

1991-92-es tanévben „Fejlesztő Pedagógiai Ismeretek” továbbképzést végzett a Dunaújvárosi Főiskolán. 1992-ben az Aranyalma Óvoda Gyermekláncfű alapítványának alapító tagja volt. Aktívan vett részt a nevelési program kidolgozásában, a „Föld Napja” városi programsorozat megszervezésében. 1998 szeptemberétől a városban először az Aranyalma óvodában indult integrált csoport, ahol kolléganőjével a mozgás, látás- és hallás sérült gyermekek nevelését végezte.

Részt vett megyei és helyi szervezésű továbbképzéseken is. 2004-ben az óvodák összevonását követően 3 évig egységvezetői feladatokat látott el, majd visszatért a csoportos óvónői munkához. 2007 szeptemberétől a Kincskereső tagóvoda oszlopos tagja.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a példaértékű és évtizedeken át magas szakmai színvonalon végzett pedagógiai tevékenységének elismeréseként a Pedagógus Életpályáért Emlékérmet Siket István Lajosné óvodapedagógus részére adományozta."

forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja

Díjak, kitüntetések:

2019 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem