Vissza a nyitóoldalra

Polák Norbert rendőr főtörzsőrmester

Polák Norbert rendőr főtörzsőrmester 2007. július elsején kezdte rendőri szolgálatát a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

Tanulmányait a DSZC Dunaferr Szakgimnázium és Szakközépiskola Rendvédelmi Osztályában, majd az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban végezte. Pályája iránti elkötelezettségét mi sem mutatja jobban, hogy már kisgyermekkorában eldöntötte, hogy a rendőri hivatást választja.

Fontosnak tartja szülővárosa közrendjének, közbiztonságának megőrzését, fenntartását. Dunaújváros polgáraival jó kapcsolatot ápol: a városlakók sok esetben keresik meg egy-egy felmerülő problémával, kérdéssel, amelyekben igyekszik segítséget nyújtani.

Szolgálati feladatait példamutatóan, elkötelezettséggel végzi. Több, jelentős hírértékkel bíró bűncselekmény elkövetőjének felderítésében és elfogásában eredményesen járt el.

Jelenleg a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály, Közrendvédelmi Alosztályán teljesíti szolgálatát, mint körzeti megbízott.  Kiemelkedő és pontos munkavégzésével hatékonyan járul hozzá a város közbiztonságának fenntartásához, ezáltal a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eredményességéhez is.

Szabadidejében szakmai ismereteit bővíti, fizikai állóképességét fejleszti, valamint családjának és a közelmúltban született kislányának él.

Eredményes szakmai tevékenysége és hivatástudata elismeréseként Dunaújváros Közgyűlése a Dunaújváros Közbiztonságáért díjat Polák Norbert rendőr főtörzsőrmester részére adományozta.

forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja

Díjak, kitüntetések:

2020 - Dunaújváros Közbiztonságáért díj