Vissza a nyitóoldalra

Gergely Jánosné óvodapedagógus

"Gergely Jánosné óvodapedagógusként negyvenegy éve töretlen szorgalommal végzi munkáját. Sopronban 1996-ban szerezte meg főiskolai diplomáját.

1981-ben megszerzett középfokú óvónői végzettsége után a Dunaújvárosi 2. számú Napköziotthonos Óvodában kezdte meg szakmai munkáját. Óvodájának kiemelt feladata a művészeti nevelés volt, szívesen szervezett a gyerekek munkáiból kiállításokat. Könyvtárlátogatások során megismertette a gyerekeket a régmúlt idők hagyományaival.

Szociális érzékenységgel és nagy tapintattal hosszú éveken keresztül gyermekvédelmi felelősként támogatta, segítette a családokat, a nehézségekkel küzdő gyerekeket.

2006. januárjától az Eszterlánc Tagóvoda dolgozója lett. A felnőtt közösség oszlopos tagja, mindenkihez van egy jó szava. Segítő szándékú, javaslatait, ötleteit szívesen fogadják és valósítják meg.

Személyiségéből adódóan nyitott, sokoldalú, innovatív, ezért a gyermekeket is kutatásra, felfedezésre, önálló vélemény formálásra ösztönzi.

Gergely Jánosné óvodapedagógusi tevékenységét a mai napig fáradhatatlanul őszinte hivatástudattal, folyamatosan magas színvonalon végzi."

forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja

Díjak, kitüntetések:

2021 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem

utolsó frissítés: 2021.11.15.