Vissza a nyitóoldalra

Fodor Tamás rendőr törzsőrmester

Fodor Tamás rendőr törzsőrmester 2004-ben kezdte meg tanulmányait a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolában. 2006. júliusa óta teljesít rendőri szolgálatot a BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Dunaújvárosi Vízirendészeti Rendőrőrsén.
Kezdő vízirendőrként idősebb, tapasztaltabb rendőrökkel teljesített szolgálatot, és szorgalmával, hozzáállásával rövid időn belül bizonyította, hogy képes önállóan is szakszerűen, határozottan intézkedni.
Fodor Tamás az elmúlt években folyamatosan képezte magát, amelynek eredményeként 2008-ban szolgálatparancsnoki beosztásba került. A megszerzett ismereteit a gyakorlatban kiváló szinten és hatásfokkal alkalmazza. Intézkedései megalapozottak, velük szemben panasz, sérelem nem érkezett. Fellépése udvarias. Szolgálati feladatait a hatályos jogszabályok, parancsok, utasítások szem előtt tartásával, fegyelmezetten látja el. Munkatársaival jó kapcsolatot alakított ki, tevékenységüket segíti, a gyakorlati tapasztalatait átadja. Aktív kapcsolata van az elöljáróival. Munkaköri feladatrendszerén belül nyitottan, rugalmasan gondolkodik a teljesítmény és a hatékonyság növelése érdekében.
A vízirendészet állományában végzett tevékenysége elismeréseként a "Dunaújváros Közbiztonságáért" Díjat vehetett át.

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2010 - Dunaújváros Közbiztonságáért Díj

 

Kapcsolódó linkek: