Vissza a nyitóoldalra

Smuk Imréné

Pályakép >>

Interjúk, cikkek >>

Díjak, kitüntetések >>

 

"A Gárdonyi Géza Általános Iskola tanítója, 1980-ban az iskola egyik alapító pedagógusa, Dunaújvárosban 1973 óta dolgozik. Több éven át 1999-ig az iskola igazgatóhelyetteseként is dolgozott. Példás munkafegyelme, a pedagógiai munka iránti elkötelezettsége, kiváló szakmai felkészültsége avatta nagyon jó vezetővé, amelynek hatása lemérhető volt az általa irányított nevelői és tanulói közösség eredményeiben, sikereiben. Rendszeresen képzi magát, ismeretei, tudása folyamatos fejlesztésére törekszik.
Különösen nagy empátiával és eredményességgel foglalkozik a hátrányos helyzetben lévő gyermekek problémáival, azok segítésével. Jó kapcsolatai vannak nevelőtársaival, pedagógus kollégáival, és a szülőkkel is. Kimagasló eredményeket ért el tanulóival az anyanyelvi, az ének-zene, az iskola furulyaoktatásban, és rendszeresen fellépnek ünnepségeken, iskolai gálákon.
Egyénisége mindenkire kiterjedő kisugárzásáért valamint szakmai munkájának elismeréseként Pedagógus Életpályáért Emlékérem díjban részesül."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2011 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem