Liv Constantine: Amikor utoljára láttalak

„Utolsó csepp erejét összeszedve elkúszott a folyosóig. Kimerülten lihegve végignyúlt a padlón. Zúgó fejét lehajtva a hűvös márványhoz nyomta arcát, meggyötört testének jólesett a hideg kő érintése. Most már megpihenhet. Szeme lecsukódott, érezte, ahogy lassan sodródik az öntudatlanságba, míg végül minden elsötétedett.”

Kate English kislányával és férjével nagyon jó körülmények között, boldogan él. Orvosként dolgozik édesapjával, munkájában is örömét leli. Karácsony előtt azonban szörnyűség történik: meggyilkolják az édesanyját. A temetésre megérkezik gyermekkori legjobb barátnője, Blaire, a neves krimiíró. Miután tisztázzák az egykori félreértéseiket, a gyászban Blaire segít feldolgozni a feldolgozhatatlant. A temetés után nem sokkal borzalmas üzenetek sorozata veszi kezdetét, és Kate retteg, hogy ő vagy kislánya lesz a következő áldozat. Blaire nyomozni kezd és meglepő dolgokra bukkan. Titkok sorozata, hűtlenség, árulás kerül felszínre. Semmi nem az, aminek látszik. Mindenki gyanússá válik, a férj, az édesapa, a család régi barátja, míg végül kiderül az igazság.

„Újabb ügyesen megszerkesztett, váratlan fordulatokkal és titkokkal teletűzdelt thriller, amely az utolsó pillanatig bizonytalanságban tartja az olvasót a tettes személyét illetően.”

-LIBRARY JOURNAL-

Izgalmas, „belefeledkezős nyári olvasmány” Liv Constantine tollából. Liv Constantine a két nővér, Lynne és Valerie Constanite írói álneve. Szövevényes történeteiket egymástól távol az interneten írják közösen. A feszült cselekményszövés képességét görög származású nagymamájuktól tanulták, aki gyermekkorukban sokat mesélt nekik.

az ajánlást készítette: Garbaczné Rapcsák Rita