Vissza a nyitóoldalra

Szele Jánosné

Pályakép >>

Beszélgetések, cikkek >>

Díjak, kitüntetések >>

Szele Jánosné 1992 óta a gimnázium takarítónője, azóta végzi lelkiismeretesen munkáját. "Magdika néni" csöndes egyéniség, szerény és igyekszik mindenben az iskola segítségére lenni. Az iskola 3. emeletén, a tanáriban és persze, ahol szükség van rá, ott végzi munkáját, estére szépen kitakarít, megelégedetten végignéz a ragyogó osztályokon, és persze másnap mire munkába jön, kezdődik minden elölről, hiszen a tanulók nem minden esetben figyelnek körültekintően oda a tisztaságra, időnként pedig a padfirka is okoz némi bosszúságot. Versenyek, ünnepségek, rendezvények előtt pillanatok alatt rendet kell tenni, és ő nem panaszkodik, hanem igyekszik ilyen helyzetekben is az iskola segítségére lenni.
Egy takarító néninél nehéz a kimagasló munka alátámasztásaként mást felsorolni, mint a tiszta termeket, a sok virágot, amelyet elültet – és aláhúzni, hogy nélkülük nem tud egy intézmény működni.
A kisegítő alkalmazottak közül ő az egyik, aki a leghosszabb időt töltötte az iskolában, munkájával mindenki elégedett, ezért DMJV Közgyűlése a Dunaújváros Oktatásügyéért díjat adományozta Szele Jánosnénak.

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2010 - Dunaújváros Oktatásügyéért