Vissza a nyitóoldalra

Tóthné Bátai Gyöngyi

Pályakép >>

Beszélgetések, cikkek >>

Díjak, kitüntetések >>

 

Tóthné Bátai Gyöngyi a Szórád Márton Általános Iskola tanítója – tanítói végzettségét 1986-ban szerezte a Kaposvári Tanárképző Főiskolán, ahol a diplomával testnevelés szakkollégiumi képesítést is szerzett. Azóta a Szórád Márton Általános Iskola tanítója. A tanítói pályára tudatosan készült, elkötelezettségét a hivatás iránt főiskolai évei még jobban megerősítették.
Jelenleg a második osztály osztályfőnöke. Jól felkészült, állandó képzésben résztvevő pedagógus. A tanítási óráira lelkiismeretesen felkészül, órái jól szervezettek, logikusak. Alsós tanítóként sok tanítási segédanyagot készített, amelyeket rendszeresen használ tanítványaival. Munkaközösség vezetői munkáját felelősséggel, a kollégák munkáját segítve, velük egyetértésben végzi.
Szerény, csendes, kiegyensúlyozott személyiség. Mind a felnőttekkel, mind a gyerekekkel kedves, barátságos. Véleményalkotása tárgyilagos. A feladatok vállalásánál lelkiismeretes és megbízható. Szakmai munkájára, adminisztrációjára nagyfokú precízség, gondosság jellemző. Munkája elismeréseként kollégái megválasztották az alsós munkaközösség vezetőjének. Munkaközösség vezetői munkáját felelősséggel, a kollégái munkáját segítve, velük egyetértésben végzi.
A szülőkkel szintén példamutató kapcsolatot épített ki osztályfőnökként. Osztályában rendszeresek a közös családi programok, kirándulások.
Az évek során folyamatosan képezte magát. A gyerekek jobb fejlesztése érdekében felsőfokú gyógypedagógiai asszisztensi tanfolyamot, majd egy 120 órás mozgásfejlesztő programot végzett és számítógépes tanfolyamra is járt.
Eddig végzett kiváló munkája alapján a Dunaújváros Oktatásügyért díjat vehette át.

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2010 - Dunaújváros Oktatásügyéért