Zsákutcák és kivezető utak.... - LÉRÁNT ERIKA pszichológus előadása

Tinédzserek a társadalom különleges krízishelyzeteiben. Vendégünk LÉRÁNT ERIKA krízis szakirányú tanácsadó szakpszichológus. Az Országos Könyvtári Napok keretében szeretettel várunk minden érdeklődőt 2022. október 7-én, pénteken 17 órakor a Felnőttkönyvtárba!


ZSÁKUTCÁK ÉS KIVEZETŐ UTAK...

 Tinédzserek a társadalom különleges krízishelyzeteiben

Vendégünk:

LÉRÁNT ERIKA pszichológus


2022. október 7. péntek 17 óra

A belépés ingyenes!

 

Szakmai életrajz

Rég óta dolgozom a segítő szakmában, sok tapasztalatot szereztem a prevenció (megelőzés) területén, az egyéni tanácsadás és csoportos tréningek vezetése során is.

Szakpszichológusként azoknak kívánok segíteni, akik a stresszes hétköznapok rohanó világában valamilyen elakadással küzdenek. A lelki eredetű panaszok sohasem egyedül jelentkeznek. A különféle tünetek feltárása során célom a felborult lelki harmónia visszaállítása. Elsősorban párkapcsolati, házassági krízisekben és nevelési helyzetekben igyekszem a hozzám forduló kliensekkel együtt megtalálni a lehető legjobb megoldást. .Az életvezetésünk során tapasztalt diszharmónia /kiegyensúlyozatlanság/ mögött állhat sok esetben munkahelyi, egzisztenciális konfliktus is.

Gyakran találkozom a hangulatingadozás és szorongás tüneteivel, az elengedés nehézségeivel és a gyász okozta magánnyal is. A tanácsadási folyamat során az életkori krízisek, az önelfogadás és önbizalomhiány kezelésével is foglalkozom.

Minden esetben fontosnak tartom megtalálni, és személyre szabottan használni az általam elsajátított terápiás technikák közül azokat, ami a kliens /a hozzám fordulók/ élethelyzetéhez, és problémájához legoptimálisabban igazodik.

Forrás: www.egeszsegert.hu >>, kép: www.duol.hu >>

 

 

Az ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK további programjai