DUNAÚJVÁROS KENYERE - az akció folytatódik!

"Segítsünk együtt a kenyér erejével!" jótékonysági akció! Áprilistól júniusig a JÓZSEF ATTILA KÖNYVTÁR a program kedvezményezettje, így a városlakók minden megvásárolt Dunaújváros Kenyere után az intézményt 50 forinttal támogatják! Segítségüket előre is szeretettel köszönjük!

Dunaújváros kenyere jótékonysági akció

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Széchenyi Pékség által létrejött kezdeményezés révén, a különleges burgonyakenyér mindenkori eladási árából 50 forintot, minden negyedévben egy előre kiválasztott szervezet/intézmény vagy egyesület kap.

"Pintér Tamás bejelentette, hogy a következő negyedévben a városlakók minden megvásárolt Dunaújváros kenyere után 50 forinttal a város egyik közkedvelt kulturális intézményét, József Attila Könyvtárat támogatják. 
Mint azt az intézmény vezetője, Tóth Éva elmondta, a támogatást őszi, Könyvtér elnevezésű programsorozatukra költik majd.:
–  Nagyszerű kezdeményezés, hogy az oktatást, az egyesületeket, a sport-és egyéb intézményeket, a szociális intézményeket támogatják, és örülünk, hogy a kultúra is sorra került.  Ezt az összeget a város javát szolgáló programra szeretnénk majd fordítani. Ez a Könyvtér, ami egy sajátos dunaújvárosi kezdeményezés. Ebben nagyon sok helyi művész és előadó vesz részt, arról nem is beszélve, hogy a városiaknak szól."

ÁPRILISTÓL JÚNIUSIG a JÓZSEF ATTILA KÖNYVTÁR a jótékonysági akció kedvezményezettje,

így minden megvásárolt Dunaújváros Kenyere után az intézményt 50 forinttal támogatják!

Dunaújváros kenyerét egyedi szalag díszíti, és nem csak a pékségben, hanem annak partnereinél is bárki megtalálhatja, valamint találkozhatnak vele a városi rendezvényeken is.

"Tradicionális recept, 100%-ban adalékmentes, és csakis a mi Városunké. Fogyasszon minőségi kenyeret, miközben segítséget nyújt másoknak! Hogyan?
Segítség a kenyér erejével: Minden egyes megvásárolt Dunaújváros kenyere után cégünk 50 Ft-al támogat egy-egy alapítványt. Az adományokat negyedévente adjuk át, egy, az önkormányzat által kiválasztott szervezetnek, alapítvnánynak, intézménynek."
 

"Segítsünk együtt a kenyér erejével!" a József Attila Könyvtárnak! - KÖSZÖNJÜK!
 


 

 

Forrás: Dunaújváros kenyere - www.dunaujvaros.hu >>
Dunaújváros kenyere... - www.dunaujvaros.com >>

Dunaújváros kenyere akció...- www.duol.hu >>
Széchenyi Pékség >>