Online beiratkozás

Üdvözöljük! Az online beiratkozás lépései:

  1. A beiratkozási űrlap kitöltése/elküldése. A beiratkozás feltételeit, a tagdíjakat és az igénybe vehető kedvezményeket a Könyvtárhasználati szabályzat tartalmazza.
  2. Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg, mert arra a címre küldünk levelet, amellyel érvényesíteni tudja a beiratkozást! Amennyiben nem találja a visszaigazoló e-mailt, nézze meg a spam mappáját is, vagy vegye fel a kapcsolatot a könyvtárral.
  3. Visszajelzés a regisztrációról a megadott e-mail címre
  4. Személyes megjelenés, olvasójegy átvétele, adategyeztetés a könyvtárban.
    A beiratkozás a könyvtárban történő adategyeztetéssel válik véglegessé, ezért kérjük, hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját és a kedvezmények igénybevételére jogosító iratot (pl.: érvényes diákigazolvány).
  5. A beiratkozási díj befizetése az első személyes látogatás alkalmával történik.
  6. Az olvasójegy a beírás időpontjától számított egy évre szól.
  7. Az olvasójegy átvétele után a honlapunkról elérheti saját felületét a honlap bal oldalán az "Olvasói belépés, hosszabbítás" felületen vagy az online katalógus jobb sarkában. A belépéshez adja meg az olvasójegye vonalkódját vagy a beiratkozáskor megadott e-mail címet, és a jelszót, amely a születési dátum utolsó négy számjegye pl.: 0301! Itt megtekintheti a kikölcsönzött dokumentumait, határidőt hosszabbíthat és előjegyzésére is van lehetősége.

Beiratkozás 14 év alattiaknak Beiratkozás 14 év felettieknek