Vissza a nyitóoldalra

Farkasné Balázs Ilona köztisztviselő

"Farkasné Balázs Ilona a Belső Ellenőrzési Osztályon, az intézményi belső ellenőri munkakörben dolgozik. A dunaújvárosi Önkormányzatnál 1999 augusztusa óta tevékenykedik, a Szórád Márton Általános Iskola informatika tanári székét cserélte fel – akkor még – az Oktatási Iroda oktatási ügyintézői munkakörére. Hitte, hogy a városunkban folyó oktatási és oktatásigazgatási munkát e feladatkörben jobban szolgálhatja, s az addig megszerzett pedagógusi tapasztalataival hozzájárulhat a város vezetésének döntéshozatali munkájához. Az oktatási irodán ellátott feladatát mindenkor a lojalitás és magas szakmai színvonal jellemezte.
2008 februárja óta dolgozik a hivatal Belső Ellenőrzési Csoportjában. Farkasné Balázs Ilona vállalta, hogy ismét iskolapadba ül, és a meglévő két diplomája mellé 2010-ben megszerezte  mind a vállalkozói szakos, mind pedig az erre épülő államháztartási szakos mérlegképes könyvelői végzettséget. Szintén ebben az évben "kiválóan megfelelt" eredménnyel adott számot államháztartási belső ellenőrzési szakismeretéről, és regisztrálták az államháztartási belső ellenőrök országos nyilvántartásában.
Ellenőrszakmai feladatait nagy körültekintéssel, lelkiismeretesen, az ellenőrzöttek jogait tiszteletben tartva végzi. Fő célja a jobbító szándékú segítségnyújtás, az intézményekben felmerülő működési és gazdálkodási problémák megoldása, a hibák, hiányosságok megelőzése.
Farkasné Balázs Ilona az osztály meghatározó személyisége, emberi magatartásának, segítőkészségének, a másokért való kiállásának, felelősségteljes munkájának elismeréseként az idei évben a "Dunaújváros Közszolgálatáért" Díjat vehet át."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2011 - Dunaújváros Közszolgálatáért Díj

Kapcsolódó linkek: