Vissza a nyitóoldalra

Fogtáné Bélley Katalin köztisztviselő

"Fogtáné Bélley Katalin általános iskolai tanulmányai után Budapesten, a Gépíró és Gyorsíró Iskolában szerzett bizonyítványt, majd leérettségizett. 1969-től 1981-ig a Dunaújvárosi Polgármesteri Hivatal jogelődjénél, a Dunaújvárosi Városi Tanácsnál gyors- és gépírói feladatokat látott el. Ezt követően a családi vállalkozásban adminisztrációs tevékenységet végzett, 1998 óta ismét a Dunaújvárosi Polgármesteri Hivatal alkalmazásában áll. Az eltelt idő alatt a Személyügyi és Gondnoksági Irodán jegyzőkönyv-vezetőként dolgozott. Időközben számítástechnikai szoftverüzemeltetői képesítést szerzett. Feladatai közé tartozott az előterjesztések határozatainak előkészítésében való részvétel, azok esetleges módosításainak jogszerű átdolgozása.
Részt vett a közgyűléseken, határidőre elkészítette a közgyűlési jegyzőkönyveket, majd ezek alapján a határozatok kivonatait. Ezzel együtt ellátta a humán és városfejlesztési ügyekért felelős alpolgármester tevékenységével kapcsolatos szervezési és ügyviteli feladatokat. Jelenleg a humán, valamint a koordinációs és városfejlesztési ügyekért felelős alpolgármester munkájának segítője.
Feladatait megbízhatóan, pontosan és gyorsan látja el. Az ügyfelekkel szemben rendkívül segítőkész és figyelmes. Közvetlen kollégái szeretik, tisztelik, elfogadják véleményét - személye példa lehet a köztisztviselők számára, hiszen munkája mellett mindig vidám, kiegyensúlyozott.

Példaértékű, következetes és kiemelkedő színvonalú munkájának elismeréseként, a közgyűlés idén Fogtáné Bélley Katalin részére adományozza a "Dunaújváros Közszolgálatáért" Díjat."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2011 - Dunaújváros Közszolgálatáért Díj

Kapcsolódó linkek: