Vissza a nyitóoldalra

Tordai László pedagógus, műszaki tanár

"A Dunaferr Szakközép- és Szakiskola műszaki tanára 42 év szolgálati idő és ezen belül több évtizedes közalkalmazotti jogviszony után, még ezt a tanévet aktívan kitöltve, az idén nyáron megkezdi a jól megérdemelt nyugdíja éveit.

Tordai László 1973-ban üzemmérnökként végzett a pécsi Pollack Mihály Műszaki Főiskola épületgépész szakán. 1998-ban gáz- és olajtüzelő berendezés szerelő, üzembe helyező szakképesítést szerzett. Műszaki szakértői engedéllyel rendelkezik, azon belül pedig a folyadék és légneműanyagok csőhálózaton való szállítás tervezésének és üzemeltetésének a specialistája.
Egész pedagógusi életpályáját a gyermekközpontú nevelés és oktatás, és ezen belül az új és korszerű módszerek, megoldások keresése és megvalósítása szőtte át.
Szakmailag rendkívül felkészült, tudatosan képezi, fejleszti magát. A korszerű ismereteket beépíti a mindennapi munkájába. Hosszú évek óta készít fel tanulókat országos versenyekre, melyeken az indulók rendszeresen kiváló eredménnyel szerepelnek.
Munkaközösség vezetőként átlagon felüli teljesítményt nyújtott. Jellemző rá a nagy munkabírás, temperamentum, határozott szervezés, és a problémák gyors átlátása. Mindenre nyitott pedagógus, aki szereti elsőként megismerni az új dolgokat és módszereket, és kollégáitól is hasonló mentalitást várt el.

Dunaújváros Közgyűlése a több évtizedes kiváló, és példaértékű pedagógiai tevékenység elismeréseként, a Pedagógus Életpályáért Emlékérem díját Tordai László pedagógus részére adományozta."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2012 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem

2013 - Pedagógus Szolgálati Emlékérem

Kapcsolódó linkek: