Vissza a nyitóoldalra

Szabóné Balázs Erika köztisztviselő

"Szabóné Balázs Erika informatikai ügyintéző, az általános iskola elvégzése után gyors-és gépíró végzettséget szerzett. 1974. július elsejével ügyviteli alkalmazottként kezdte meg közszolgálati tevékenységét ügykezelőként, az akkori „leíróban”. Folyamatos szorgalommal végezte munkáját és az 1987-es évet követően, némi kihagyás után, 1989. március elsején tért vissza a közszolgálatba, a Szervezési és Ügyviteli Osztály munkatársaként. 2004-ben leérettségizett, majd ügykezelői alapvizsgát, majd 2008-ban, miután számítástechnika és szoftverüzemeltetői képesítést szerzett és munkáját ügyintézőként folytathatta, közigazgatási alapvizsgát tett.
A technika fejlődését maximálisan követte, megtanult mindent, ami a kitűnő munkavégzéséhez elengedhetetlen. 2008. július elsejétől informatikai ügyintézőként dolgozik a Jogi Szervezési Igazgatóságon. Vezetői mindig nagyra tartották és tartják most is, szorgalma, hivatástudata és precizitása példaértékű. A közgyűlés munkájának előkészítése bizalmi állás, ezen felül részt vett minden aktuális választás előkészítő és lebonyolító tevékenységében is, ami szintén nagy megbízhatóságot, szorgalmat és kitartást igényel. Munkatársait mindig segíti, tapasztalatával kezelni tudja a váratlan helyzeteket.
Az ő munkája nyomán a rendeleteket, döntéseket és szabályzatokat pontosan, és határidőben rögzítik a központi rendszerben.
Szabóné Balázs Erika azon szerencsés emberek egyike, akinek Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatala és annak jogelődje volt az első és egyetlen munkahelye. Köztisztviselőként az egész életét a köz szolgálatában töltötte.
Dunaújváros MJV Közgyűlése a megközelítően 40 éves közszolgálatban eltöltött példaértékű tevékenységének elismeréseként a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat Szabóné Balázs Erika részére adományozta."

 

Forrás: Info Dunaújváros.hu >>

Díjak, kitüntetések:

2014 - Dunaújváros Közszolgálatáért Díj

Kapcsolódó linkek: