Vissza a nyitóoldalra

Kácsor Lászlóné pedagógus, tanár

Matematika szakos tanárnő 1981-től elsőként a dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskolában dolgozott, majd ’82-ben a Béke Városrészi I. sz. Általános Iskola tanára lett. Valamivel később az Arany János Általános Iskola alapító tagja, meghatározó tanára lett.

1996-ban a matematika munkaközösség vezetője lett, majd 2001-től igazgatóhelyettesi feladatok ellátásával bízták meg. Több éves szakmai gyakorlattal maga mögött aktív részese lehetett annak a munkának, mely sok évre megalapozta, megteremtette az Arany iskola hagyományait és szakmailag elismertté tette.

Áldozatos és hosszú évtizedeken keresztül végzett munkájának köszönhetően részt vállalt az Arany iskola alapértékeinek megteremtésében és gyakorlati megvalósításában, ezzel pedig kiérdemelte a tantestület és a diákok, szülők és a város megbecsülését.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a példaértékű és évtizedeken át magas szakmai színvonalon végzett pedagógiai tevékenységének elismeréseként a Pedagógus Életpályáért Emlékérem díjat Kácsor Lászlóné tanárnő részére adományozta.

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2016 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem

Kapcsolódó linkek: