Vissza a nyitóoldalra

Wachterné Orosz Adrienne közönségszervező

"Wachterné Orosz Adrienne a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza közönségszervezője, valamint a Petőfi Művészeti Liget művészeti vezetője és szervezője.

Rendkívül lelkiismeretes és lendületes tevékenységet végez. Munkája során rugalmas és együttműködő, a partnerekkel remek kapcsolatot alakított ki. Munkájára bátran számíthat a közösség, akinek tanácsára is odafigyelnek.

Ízlést formáló programtervezése, kiváló kommunikációval működtetett kapcsolati tőkéje és nem utolsó sorban fáradtságot nem kímélő jelenléte nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy minden év nyarán a Petőfi Művészeti Liget egyre méltóbb helyet kap és foglal el a város kulturális életében. Nívóját mi sem bizonyítja jobban, hogy az egy hónapon át tartó rendezvényre már a fellépők jelentkeznek, hogy szívesen részt vennének rajta. Külön figyelmet fordít arra, hogy a dunaújvárosi, vagy a városból elszármazott fellépők hangsúlyosan jelen legyenek a színpadi programban, ezzel is kiemelve a városi kultúra színeit, és jelentőségét.

Közönségszervezőként is mindvégig az elhivatottság hajtja, mely kulturális tevékenységét maradandóvá teszi a közösségünk számára.

Megbecsült tagja ő a színház közösségének, és városunk kulturális szcénájának.

Kimagasló és magas színvonalú kulturális tevékenységének elismeréseként Dunaújváros MJV Közgyűlése a Pro Cultura Intercisae díjat Wachterné Orosz Adrienne részére adományozta."

forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja

a kép forrása: Dunaújváros Online

Díjak, kitüntetések:

2018 - Pro Cultura Intercisae