Vissza a nyitóoldalra

Papp Gézáné pedagógus, óvodapedagógus

"Papp Gézáné, a Dunaújvárosi Óvoda Százszorszép Tagóvodájának óvónője. 1978-tól dolgozik óvodapedagógusként, ebből 37 évet a jelenlegi Százszorszép Óvodában. Munkája mellett mindig fontosnak tartotta a gyermekek védelmét, mint Gyermekvédelmi felelős. Egyénisége, szakmai felkészültsége, tudatos, következetes pedagógiai tevékenysége révén az óvoda meghatározó személyisége.

Több évtizedes példamutató nevelő munkáját hivatásszerűen végzi. Munkájában igényes, figyelembe veszi az esztétikai megjelenést, tevékenységében mindig napra kész. Kiváló közösségi ember, aki szívesen szervez szabadidős programokat a kollégáinak.

Óvónőként fontosnak tartja a néptánc megszerettetését, amit igyekszik a gyermekekre is átörökíteni. Rendszeresen vállal fellépéseket óvodai és városi rendezvényeken. Pályafutása alatt nemcsak magát képezte, de rendszeresen vállal mentori feladatokat, hogy a megszerzett tudását átadja a frissen végzett fiatal kollégáknak is.

A gyermekekkel és szülőkkel is kiváló a kapcsolata. Négy évtizedes munkásságát a gyermekek iránti feltétlen szeretet és tisztelet, az óvónői hivatás iránti alázat jellemzi.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a példaértékű és évtizedeken át magas szakmai színvonalon végzett pedagógiai tevékenységének elismeréseként a Pedagógus Életpályáért Emlékérem díjat Papp Gézáné óvodapedagógus részére adományozta."

forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja

a kép forrása: Dunaújvárosi Hírlap Online

Díjak, kitüntetések:

2018 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem