Vissza a nyitóoldalra

Halász-Balogh Adrienn Judit terápiás segítő

"Halász-Balogh Adrienn Judit terápiás segítő 2007. július 02-tól kezdte munkáját a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány daruszentmiklósi szenvedélybetegeket ellátó intézményénél, majd az újonnan megnyíló intézmény, a Dunaújváros Papírgyár út 11. szám alatti integrált intézmény dolgozója lett, amely 2009 augusztusától kezdte meg működését.
Adrienn a szenvedélybetegek nappali intézményénél, mint terápiás segítő végzi a munkáját.
Szaktudását hasznosítva a többi dolgozóval és ellátottal, lakóval együttműködve a kezdeti nehézségeket „átvészelve” segítette az alapítvány munkáját és nőtt fel a feladathoz az intézménnyel együtt.
2015-től az újonnan megnyílt Fidelis & Altus Szociális Szolgáltató Nonprofit Kft. szenvedélybetegek nappali intézményében folytatta munkáját. Gyakorlatias gondolkodása, az egyének, csoportok, sok esetben családok, közösségek problémáinak szem előtt tartása, azok megoldásának segítése érdekében végzett munkája sok fedél nélkül élő ember integrálását segítette elő.
A szenvedélybetegek ellátása jóval több, mint munka. Szolgálat, a szó legnemesebb értelmében. Belső tartást, hivatástudatot, áldozatkészséget, önfeláldozást kíván.
Hivatását a kezdetektől nagy szakmai alázattal, hozzáértéssel gyakorolja. Több ízben írásbeli dicsérettel, oklevéllel is jutalmazták munkáját.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a példaértékű és elhivatott szakmai tevékenységének elismeréseként a „Szociális Munkáért – Dunaújváros” díjat Halász-Balogh Adrienn Judit terápiás segítő részére adományozta."

forrás: Dunaújváros Online

a kép forrása: Dunaújvárosi Hírlap Online

Díjak, kitüntetések:

  • 2018 - Szociális Munkáért – Dunaújváros díj