Vissza a nyitóoldalra

Kuruczleki Erzsébet pedagógus, igazgatóhelyettes

Kuruczleki Erzsébet 1998. óta dolgozik igazgatóhelyettesi munkakörben a Móricz Zsigmond Általános Iskolában. Szakmailag felkészült, nagyszerű pedagógus. Az országos Bolyai és Zrínyi Ilona matematikaversenyen az általa felkészített csapat remekelt, első helyen végeztek. Ma már korábbi tanítványainak gyermekeit tanítja töretlen lendülettel. Munkáját elhivatottság, kiemelkedő szakmai tudás, precizitás és a megújulás jellemezi.

Jelenleg is vezető-helyettesként dolgozik, aktívan irányítja az iskola szakmai munkáját, szervezi az innovációs tevékenységeket, ápolja a hagyományokat és őrzi az értékeket.

Mesterpedagógus, szakvizsgázott, minősítő eljárásokon segíti a pedagógusokat, szakmai tapasztalatát szívesen adja át a fiatalabb kollégáinak.

Hitvallása, hogy mindenkit hozzá kell segíteni a képességeinek maximális kibontakoztatásához és ezt minden gyereknél az életkori sajátosságok figyelembe vételével kell tenni. Szívügye az alsós matematika oktatás. Ezt nemcsak tanóráin bontakoztatja ki, hanem városi szintű bemutató órákat is szívesen tart száznál több résztvevővel.

Szakmai tudásával, emberi magatartásával – mely példaértékű – kivívta a szülők és kollégák megbecsülését és tiszteletét.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a kiemelkedő hivatástudatának, a több évtizedes oktató-nevelői tevékenységének elismeréseként a Dunaújváros Oktatásügyéért Díjat Kuruczleki Erzsébet igazgató-helyettes asszony részére adományozta.

forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja

a kép forrása: a Móricz Zsigmond Általános Iskola honlapja

Djíak, kitüntetések:

2019 - Dunaújváros Oktatásügyéért díj