Vissza a nyitóoldalra

Geiszler Szilvia pedagógus, tanár

"Geiszler Szilvia tanárnő a pedagógusi munkáját 1977-ben képesítés nélküli óvónőként kezdte. Munkája mellett elvégezte a Pécsi Tanárképző Főiskolát, ahol 1981-ben matematika-fizika szakos általános iskolai tanári diplomát szerzett. Ezután 1982-ben, az akkori Római Városrészi 2. számú Általános Iskolában kezdett el dolgozni matematika és fizika szakos tanárként.

A mai napig ebben az iskolában, vagyis a Gárdonyi Géza Általános Iskolában tanít. Hivatását lelkiismeretesen és magas színvonalon látta el. Tudását gyarapítva 1997-ben mérnöktanár-mérnökinformatikus végzettséget szerzett. Később 2014-ben a Kodolányi János Főiskolán „Az inkluzív nevelés okleveles tanára” mesterszakot is elvégezte.

Rendszeresen foglalkozott hátrányos helyzetű diákokkal. Az iskolai rendezvényeken aktívan részt vett. Több mint 35 éve a Gárdonyi Géza Általános Iskola meghatározó pedagógusa. Határozott és lendületes személyisége példamutató tanítványai számára.

Az évtizedek óta lelkiismeretesen és hivatástudattal végzett pedagógiai tevékenységének elismeréseként Dunaújváros MJV Közgyűlése a Pedagógus Életpályáért Emlékérmet Geiszler Szilvia pedagógus részére adományozta."

forrás: Dunaújváros Megyei Jogú Város honlapja

a kép forrása: Facebook.com

Díjak, kitüntetések:

2019 - Pedagógus Életpályáért Emlékérem