Vissza a nyitóoldalra

Poloma László oktatástechnikus

Poloma László a Dunaferr Szakközép- és Szakiskola oktatástechnikusa, aki pályáját 1967. július 22-én kezdte rádió és tv műszerészként a Tolnai Fémipari és Szerelő Kisipari Termelő Szövetkezetnél, majd egy dunaföldvári szövetkezetnél helyezkedett el. Dolgozott a Dunai Vasműben, a Munkásművelődési Központban. 1990-től hangtechnikus volt a Dunaújvárosi Városi Televíziónál, majd operatőr munkakörben tevékenykedett a DTV Rádiós és Televíziós Kht.-nál.

2002. november 15-től dolgozik a Dunaferr Szakközép- és Szakiskolánál oktatástechnikusként. Feladatait hosszú évek óta lelkiismeretesen végzi. A napi feladatok mellett igyekszik mindig előre dolgozni a munka gördülékenyebbé tétele érdekében. Az iskola területén működő számítástechnikai eszközök felülvizsgálatát rendszeresen végzi. Meghibásodás esetén tartalék eszközök beállításával, esetleg azonnali javítással segíti a pedagógusok és a gazdasági dolgozók munkáját. Igény esetén elkészíti az irodalmi műsorok, ünnepélyek zenéjét, a rendezvények hangosításának tárgyi feltételeit biztosítja. Az iskola hangfelvétel állományát bővíti, frissíti. Munkájára minden esetben számíthatnak kollégái.
A közalkalmazotti jogviszonyban eltöltött 32 éves kiemelkedő munkája alapján a Dunaújváros Oktatásügyéért díjat érdemelte ki.

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2010 - Dunaújváros Oktatásügyéért

Kapcsolódó linkek: