Vissza a nyitóoldalra

Gyuricska Mihályné óvodapedagógus

"A Dunaújvárosi Óvoda Katica Egységének vezető óvodapedagógusa 1973-tól végzi pedagógusi tevékenységét, nagyfokú hivatástudattal és alapos szakmai felkészültséggel rendelkezik. Az elmúlt 40 év alatt óvónői munkájában mindig hangsúlyt kapott a gyermekek sokoldalú személyiségfejlesztése, az óvodapedagógusok módszertani ismereteinek fejlesztése, megújítása. 

A gyermekkel való bánásmódja követésre méltó, különös figyelmet fordít a környezettudatos nevelésre és az esélyegyenlőség biztosítására, az elesettek felkarolására. Rendszeresen vesz részt továbbképzéseken, az alapvégzettsége mellé további szakképzettségeket szerzett, melyeket alkalmaz, beépít a mindennapi nevelőmunkájába. A tudását szívesen megosztja kollegáival. Kapcsolattartása a munkatársaival, a szülőkkel és a külső partnerekkel felelősségteljes. 
Több évtizede vezető helyettesi, egységvezetői feladatotokat lát el. Munkaköréhez kapcsolódó megbízásokat maximális intenzitással látja el. Az új kihívások hatására is minden helyzetben megállja a helyét és a változások friss lendületet adnak munkájának.  A Katica óvoda kollektívájának jelenleg is aktív, szorgalmas vezetője határozott, tudatos és folyamatosan magas színvonalon végzett munkájának köszönhetően. Irányításával az óvoda a Pentelei városrész társadalmi életében is jelentős szerepet vállal, népszerű és színes nyitott programjaival."

 

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2013 - Dunaújváros Oktatásügyéért Díj

Kapcsolódó linkek: