Vissza a nyitóoldalra

Palaczk Ilona, dr. felnőtt háziorvos

"Dr. Palaczk Ilona negyven éve dolgozik Dunaújvárosban orvosként. Először a Dunaújvárosi Kórház II.sz. Belgyógyászati Osztályán, majd 1979-től felnőtt körzeti orvosként. Egy időben a 26. Állami Építőipari Vállalat üzemorvosaként is tevékenykedett. A Vállalatnál egyaránt szerették és tisztelték a kubikusok, az adminisztrátorok és a műszaki dolgozók. Fontos volt számára megismerni a veszélyes anyagokkal dolgozók munkakörülményeit, és már akkor nagy hangsúlyt fektetett a prevencióra.

Immár 20 éve vállalkozó háziorvos. Szakmai tudásával, példamutató lelkiismeretességével, alaposságával széleskörű elismertséget szerzett. Áldozatkészségéért, önzetlenségéért tisztelik és szeretik.
Mint belgyógyász szakorvos nem jelent neki gondot, ha késő este nála cseng a segítséget kérő telefon. A továbbképzések újszerű eredményeit, a lézer és a természetgyógyászat lehetőségeit is alkalmazza napi munkája során.
Hivatása mellett szerető édesanyja három gyermekének, egyikőjük az ő példáját követve szintén háziorvos.
A több évtizeden keresztül kiemelkedő szakmai hozzáértéssel végzett tevékenységének, a lelkiismeretes és humánus gyógyító munkájának elismeréseként a "Dunaújváros Egészségügyéért" Díjat adományozta a doktornőnek a közgyűlés."

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2013 - Dunaújváros Egészségügyéért Díj

Kapcsolódó linkek: