Vissza a nyitóoldalra

Józsáné Barabás Magdolna pedagógus, tanár

Pedagógus családból származik. Pedagógiai munkásságát 1982-ben napközis nevelőként kezdte a Móricz Zsigmond Általános Iskolában. 1987-től az Aranyvölgyi Általános Iskolában, majd 1995-től a Barátság Általános Iskolában tanított. Aktív szerepet vállalt a matematika tagozat létrehozásában. A tagozatot és tanítványait az iskola bezárását követően átkísérte a Gárdonyi Géza Általános Iskolába, és segítette a beilleszkedésüket. Később, 2002-ben az Arany János Általános Iskolában folytatta pedagógiai tevékenységét.

A 2010-2011. tanév kezdetétől aktív szerepet vállalt és végez a mai napig a kompetencia alapú oktatás fenntartásával és továbbképzésen szerzett ismereteit folyamatosan beépíti, hasznosítja a matematika tantárgy keretein belül. Minden tanévben az ő vezetésével szervez munkaközössége matematika versenyt az 5.-6. évfolyam tanulói számára.

Józsáné Barabás Magdolna a pedagógus társadalom aktív tagja. Több évig irányította a város matematika – fizika munkaközösségét. Jelenleg az iskolai természettudományi munkaközösség tevékenységét koordinálja.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a kimagasló színvonalon és hivatástudattal végzett tevékenységének elismeréseként a Dunaújváros Oktatásügyéért Díjat Józsáné Barabás Magdolna tanárnő részére adományozta.

Forrás: Dunaújváros Online >>

Díjak, kitüntetések:

2016 - Dunaújváros Oktatásügyéért

Kapcsolódó linkek: