Vissza a nyitóoldalra

Ráczné Bodó Beáta köztisztviselő

"1990-ben gyors- és gépíró végzettséget szerzett a Rudas Közgazdasági Szakközépiskolában, és pénzügyi nyilvántartóként kezdett dolgozni a Dutex Textilipari Rt.-nél. 1992. május elsejétől a Szervezési és Jogi Iroda „leíró” irodáján ügykezelőként kezdte meg közszolgálati tevékenységét. 1993-ban a Földes Ferenc Dolgozók Iskolájában szerezte meg érettségijét, és ügykezelő alapvizsgát, majd 2008-ban, miután számítástechnikai szoftver-üzemeltető képesítést szerzett és munkáját ügyintézőként folytathatta, közigazgatási alapvizsgát tett.

Legfontosabb feladata a közgyűlési jegyzőkönyvek elkészítése, melyet határidőben, megbízható precizitással lát el, általa a hozzászólások és javaslatok a legpontosabban kerülnek rögzítésre. Gondoskodik a kivonatok elkészítéséről és továbbításáról az érintettek felé. Nagy szorgalommal vesz részt a választásokat megelőző és az azt követő adminisztrációs munka elvégzésében. A hivatalban eltöltött 23 év alatt munkáját a hozzáértés, a lelkiismeretesség és megbízhatóság jellemezte. Munkatársai szeretik, mindenben számíthatnak rá, segítőkész, szerény és kiegyensúlyozott.

Dunaújváros MJV Közgyűlése a lelkiismeretes és példaértékű tevékenységének elismeréseként a Dunaújváros Közszolgálatáért Díjat Ráczné Bodó Beáta részére adományozta."

Forrás: Dunaújváros MJV honlapja >> és Dunaújvárosi Hírlap Online >>

Díjak, kitüntetések:

2015 - Dunaújváros Közszolgálatáért Díj

Kapcsolódó linkek: